EFT

Lev ditt liv uten forstyrrende inntrykk i hverdagen din.
Psykologisk akupunktur - ingen bruk av nåler.

 

Årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energisystem.

 

EFT er emosjonell frigjøringsteknikk

Eller psykoligisk akupunktur (uten bruk av nåler). Den er basert på en 5000 år gammel tradisjon. Den bygger på at kroppen har en del energibaner eller meridianer. Medisinsk forskning bekrefter dette. EFT sin grunnsetning sier at "Årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energisystem ". Alle reaksjoner, følelser og svært mange fysiske symptomer kan adresseres ved å balansere det menneskelig energisystem ved hjelp av EFT.
 

Banker lett på energipunkter.

I EFT banker man lett på energipunktene mens man mentalt har kontakt eller tunet inn på problemet. Dermed stiller energisystemet inn på det som er problematisk med det resultat at energien din balanseres i forhold til det som har vært ditt problem eller utfordring.

Problemer skyldes ofte underliggende årsaker.

Ved bruk av EFT setter vi i gang en omlæringsprosess i hjernen. EFT rettes mot de underliggende årsakene til problemene, altså den energetiske forstyrrelsen.  EFT virker ved å balansere/eliminere energiavbrudd i kroppens energisystem som er forbundet med negative følelser.
 

Det oppnås et nøytralt forhold til problemet.

Du får et mer nøytralt og avslappet forhold til det du har opplevd som hverdagsfustrasjoner, forventninger, finansielle utfordringer og mye annet du opplever som distraksjoner. Du blir mer i stand til å leve et liv uten forstyrrende inntrykk i hverdagen din.

Når energisystemet er blitt balansert dvs. forstyrrelser er fjernet, forsvinner ofte problemet.
 

Hva kan behandles med EFT?

  • Forstyrrende følelser som negative tankemønstre, negative følelser, dårlig selvfølelse/tillit, depresjon, sinne, sjalusi osv.

  • Følelser relatert til avhengige mønstre som spising, søtsug, røyking m.m

  • Frykt relatert til prestasjoner som å snakke i forsamlinger, konsentrasjon, sport etc.

  • Fobier som frykt for edderkopper, høyder, fly, lukkede rom, kjøring, seiling, sprøyter etc.

  • Traumatiske hendeler som fysisk/psykisk mishandling slikt som mobbing, ulykker etc.

  • Følelser relatert til fysiske tilstander

  • Dysleksi

  • Allergi

  • og mye annet.

Langvarige resultater og ingen negative bivirkninger

Resultatet av EFT behandling er vanligvis langvarige. Fysiske helbredelse er ofte imponerende og langvarige. Sammenlignet med mange andre behandlingsprosesser er EFT meget behagelig og varsom. Den har ikke bivirkninger fordi det ikke benyttes kirurgisk inngrep, nåler, piller eller kjemikalier eller manipulering av kroppen.